Prince of Persia: Vnitřní bojovník Článek LEVEL 199: Na Vánoce legrace

LEVEL 199: Na Vánoce legrace

Redakce Hrej.cz

Redakce Hrej.cz

15. 12. 2010 23:38 78
Reklama

A je to tady, na stánky se valí poslední letošní vydání Levelu, a to hned s patřičně vánoční obálkou. Vždyť kdo by si pod stromeček nepřál nové spodky, aby je hned mohl využít u hraní Dead Space 2? K tomu nadělujeme parádní plnou hru, u které jsme vyslyšeli vaše přání a přinášíme ji v původním anglickém znění, tedy s perfektním dabingem. Level 199 vychází mimořádně již tento čtvrtek 16. prosince a nabízí bohatý obsah, který vás zabaví až do vydání dalšího čísla.

Plná hra Prince of Persia: Warriror Within

Stíny minulosti se za princem táhnou jako smrad. Místo aby po ukončení posledního dílu žil šťastně až do smrti se svou milou Farah, zjišťuje, že jeho brutální zásah do časového kontinua probudil síly, o jejichž existenci neměl tušení. Pronásledovaný nesmrtelnými nočními můrami a podivnými jevy se princ vydá na moře hledat odpověď – a ta přichází! Vládkyně času a osudu posílá jednu ze svých galér a princ se dozvídá hořkou pravdu: písek času stále existuje. Jako mnohem drsnější muž svalů a meče vyráží na zapovězený ostrov rozetnout svůj temný osud jednou provždy. Byl-li příběh prvního dílu jakoby vystřižený z Pohádek tisíce a jedné noci, přichází ve dvojce mnohem hororovější a hrubší atmosféra. Princ mluví hlasem zkušeného funebráka, s nikým se nemazlí a cynicky rozsekává všechny potvory, které se mu postaví do cesty.

Chystá se...

Co všechno se na nás a na vás chystá? Předně je to pátý ročník Invaze – ankety o nejlepší hru roku. Tento rok byl opravdu bohatý na zajímavé hry a nebudete to mít zcela jednoduché, abyste vybrali tu nejlepší! Více o nominacích a podrobnostech se dozvíte v novém Levelu. Z her, které jsou za dveřmi, jsme měli možnost si zahrát Dead Space 2, a jak moc se nám hra líbí, se dozvíte v podrobném preview. A jaké další hry vyhlížíme? Tak třeba Back to the Future, Test Drive Unlimited 2, Zaklínač 2 či Shift 2 Unleashed... Samozřejmě se v bloku novinek věnujeme komentářům a palčivým tématům.

Podtrženo, sečteno, zhodnoceno!

Ve hrách jsme se dočkali opravdové nadílky. Jako hra čísla nás překvapil „princ z Persie“ zasazený do světa Tronu ve hře Tron: Evolution. Vedle toho jsme se ponořili do dvou zcela odlišných RPGček –Drakensang: Řeka času a mnohem akčnějšího Two Worlds II. Na řadu přišly i jiné žánry jako třeba závodní nail’d, indie záležitost Super Meat Boy či zhodnocení multiplayeru Call of Duty: Black Ops a mnoho dalších. V konzolích byly také žně. Fanouškům rychlých kol jistě udělá radost Gran Turismo 5. Warren Spector konečně vypustil do světa své nové dítko s názvem Disney Epic Mickey. Majitelé konzole Wii by pak neměli minout recenzi Donkey Kong Country Returns či Sonic Colours.

Facebook a hry pro nás? Pche!...?

Tentokrát jsme si v hlavním tématu posvítili na Facebook a hry provozované na této největší sociální síti. Rozvoj příležitostného hraní je fenoménem, který zasáhl celou internetovou populaci. Jsme to právě my hráči, kdo se s ním sžívá ze všech nejhůře. Na pozadí vývoje a úspěchu těchto her se podíval Vojta Bednář.

Hardware

V hardware rubrice nechybí výkonový test některé z aktuálních her – tentokráte to je Call of Duty: Black Ops. Rovněž pokračujeme ve volném seriálu s historií vývoje her. V testech jsme prověřili myši určené hráčům, ale i zajímavé kousky vhodné k notebookům. Do rukou se nám také dostal drone – „vrtulová poletucha“ ovládaná prostřednictvím iPhonu či v současnosti nejoblíbenější čtečka knih – Kindle. Třešničkou na dortu je test nejvýkonnějšího tuzemského sériově vyráběného herního PC.

2 × plné DVD = 16 GB dat

Na prvním DVD naleznete v první řadě plnou hru Prince of Persia: Warrior Within. Dále se na DVD nachází další bonusový obsah jako hry zdarma, demoverze (Create, Floorball LEague, Gray Matter) a další. Na video DVD očekávejte vypečenou Level TV s podtitulem Firma Degen a další várku videorecenzí a dalších videospeciálů vytvořených redakcí.

LEVEL 199 – vychází ve čtvrtek 16. prosince a je připraven vás pobavit!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama