Do Final Fantasy XVI brzy dorazí DLC The Rising Tide
i Zdroj: Square Enix
Final Fantasy XVI Novinka Do Final Fantasy XVI brzy dorazí DLC The Rising Tide

Do Final Fantasy XVI brzy dorazí DLC The Rising Tide

David Bernard

David Bernard

24. 3. 2024 12:15

Příznivci Final Fantasy XVI se 18. dubna dočkají v pořadí již druhého DLC. V The Rising Tide nás čeká nové dobrodružství, lokace, zvýšení maximální úrovně a mnohem více. Tvůrci na vydání dodatečného obsahu lákají akcí naditou upoutávkou.

Reklama

  • Do Final Fantasy XVI brzy dorazí druhé DLC
  • V The Rising Tide se vydáme po stopách mocné bytosti
  • Těšit se můžete na nový příběh, lokace, schopnosti a zvýšení maximální úrovně
  • Rozšíření vychází 18. dubna 2024, a to exkluzivně pro PlayStation 5
  • DLC je součástí Expansion Passu, případně jej lze zakoupit samostatně

Pokud se počítáte mezi fanoušky kultovní japonské RPG série Final Fantasy, pravděpodobně vám neunikl ani její šestnáctý díl. Ten za několik týdnů rozšíří v pořadí již druhé DLC, nesoucí název The Rising Tide. Tvůrci ze společnosti Square Enix na vydání dodatečného obsahu lákají akcí naditou upoutávkou.

Příběh nového DLC začíná tajemným dopisem, který obsahuje žádost o záchranu dávno ztracené a mocné bytosti, vodního Eikona. Clive a jeho společníci musí vyrazit do skryté země Mysidia, kde odhalí tragickou historii tamních obyvatel. Obsah DLC The Rising Tide se hráčům zpřístupní po dokončení úkolu Priceless, který je součástí hlavní příběhové linie šestnáctého dílu.

Nastal čas pro novou generaci tvůrců? Producent Final Fantasy XVI přemýšlí nad budoucností série
i Zdroj: Square Enix

Nastal čas pro novou generaci tvůrců? Producent Final Fantasy XVI přemýšlí nad budoucností série

Naoki Jošida, známý také jako Yoshi-P, bezesporu patří k předním tvůrcům série JRPG her Final Fantasy. Producent se nyní…

13. 1. 2024 14:00

Těšit se můžete na nové dovednosti, které jsou úzce spjaty s vodním živlem. Dočkáme se také zvýšení maximální úrovně, která se v herních módech Story a Action posune z 50 na 60. V případě módu Final Fantasy se poté jedná o zvýšení limitu ze 100 na 110. Mimo tajemnou Mysidii navštívíme i hlubiny Kairos Gate či ruiny The Aire of Hours. Samozřejmostí jsou i nové vedlejší úkoly. Final Fantasy XVI: The Rising Tide vychází již 18. dubna 2024, a to exkluzivně na herní konzoli PlayStation 5. DLC je součástí Expansion Passu, případně jej lze zakoupit samostatně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama