Sony vytváří divizi pro multiplatformní hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony vytváří divizi pro multiplatformní hry

Sony vytváří divizi pro multiplatformní hry

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2017 14:10 4
Reklama

Japonský gigant Sony a potažmo jeho divize Sony Music Entertainment dává na vědomí založení nové podružné značky jménem Unties, jež se v brzké budoucnosti zaměří na vydávání menších nezávislých titulů, které zamíří hned na více platforem naráz a které tedy nebudou vázány pouze na domovskou značku PlayStation.

Iniciativa a značka Unties přitom slibuje přinášet originální nápady od talentovaných menších a nezávislých tvůrců z celého světa. Cílem přitom bude spojit originální myšlenky dosud neobjevených tvůrců s know-how a kontakty velkého vydavatelství.

To sice ve své podstatě není nic kdovíjak objevného, nicméně i v tomto případě bychom se určitě mohli dočkat odhalení a představení řady zajímavých titulů i jmen. A na jednu z prvních takto představených vlaštovek se můžeme podívat již nyní.

Tou je tahová strategie Tiny Metal, jež slibuje ukázat standardy klasických japonských arkádových her, které znamenají důraz na výraznou hratelnost i na zapamatování hodný příběh. Níže se můžete podívat na krátký trailer, který má zjevně za cíl představit zejména grafickou podobu hry a její celkovou atmosféru.

Tiny Metal vyjde jako jeden z prvních zástupců portfolia vydavatelství Unties do konce tohoto roku, a to na PlayStation 4, Nintendo Switch, PC i na Mac OS, nejprve však v domovském Japonsku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama