Ubisoft mění a zjednodušuje své logo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft mění a zjednodušuje své logo

Ubisoft mění a zjednodušuje své logo

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 5. 2017 15:34 11
Reklama

S ještě mírným předstihem před letošní E3 o sobě Ubisoft dává vědět tak trochu ve velkém stylu a představuje své nové logo, jež má francouzského giganta doprovázet na cestě údajně zcela novou érou hraní. Co si přesně aktuálně představit pod pojmem nová éra, to můžeme jen těžko odhadovat, obdivovat logo však můžete pod článkem již nyní.

To předešlé bylo platné od roku 2003 a vřele doporučujeme zavítat na stránku na webu věnovanému historii vývoje loga tohoto vydavatele. To prošlo napříč dekádami velkým vývojem a zejména ty začátky a léta osmdesátá určitě stojí za prohlédnutí.

Doprovodný (a celkem strohý) článek pak můžete nalézt na blogu Ubisoftu a tam se mimo jiné dočtete také to, že nové logo má odrážet živé zážitky i přístup ke hraní takový, díky kterému jsou v centru dění samotní hráči. Celkově však z loga čiší zejména snaha jej maximálně zjednodušit, což by někteří zlí jazykové mohli vnímat jako zajímavou sebereflexi stavu současného herního průmyslu po stránce velkých AAA titulů.

Vy se s námi ale určitě podělte o své dojmy v diskuzi a zůstaňte na blízku. E3 se blíží a s vlastní konferencí je jasné, že se od Ubisoftu dozvíme o řadě zajímavých věcí, a to v pondělí 12. června od deseti hodin večer, kdy se můžete těšit mimo jiné i na nový Assassin’s Creed, Far Cry i na závody The Crew 2.

Ubisoft mění a zjednodušuje své logo
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama