Tvůrci The Order připravují další hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci The Order připravují další hry

Tvůrci The Order připravují další hry

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 11. 2015 08:16 9
Reklama

Studiu Ready at Dawn, které jsme do vydání The Order: 1886 znali v podstatě jen díky handheldovým hrám, se podle vyjádření svého zakladatele daří dobře a chystá hned několik projektů. Andrea Pessino o tom informoval fanoušky na svém twitterovém účtu a nezapomněl dodat, že si momentálně užívá nejšťastnější období, co se vývoje her týče.

Na základě jeho dalších tweetů pak lze vypozorovat, že Ready at Dawn bude ještě před Vánocemi posilovat a hledá nové zaměstnance. Pessino totiž reagoval na informaci o restrukturalizaci v Konami Los Angeles tím, že by měli poslat propuštěné lidi jeho směrem, aby jim mohl nabídnout práci. I přes to, že své vyjádření mohl vypustit s nadsázkou, jeho slova o tom, že se něco děje potvrzuje i CEO Paul Sams.

Ve svém prohlášení uvádí, že se hráči mohou těšit na celou řadu nových her, které navíc nebudou exkluzivní pro jedinou platformu. Ačkoliv Ready at Dawn dlouhodobě spolupracovalo výhradně se Sony, rozhodli se vývojáři konečně odrazit od břehu a vydat se na otevřené moře.

Jakou hru byste si tedy od nich představovali? Dejte nám vědět, jestli by to mělo být pokračování The Order, nebo něco jiného v návaznosti na jejich minulou produkci Daxter nebo God of War.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama