Zrušený Jak and Daxter 4 na obrázcích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zrušený Jak and Daxter 4 na obrázcích

Zrušený Jak and Daxter 4 na obrázcích

Jiří Bigas

Jiří Bigas

2. 8. 2015 11:14 1
Reklama

Série Jak and Daxter patří do zlatého fondu her na PS2. Aby také ne, když ji má na svědomí věhlasné studio Naughty Dog. Autoři Crashe Bandicoota zvažovali, že budou s Jakem pokračovat i na PS3, nakonec ale dali přednost novinkám v podobě Uncharted a The Last of Us.

Čtvrtý regulérní díl se měl jmenovat Jak 4, nebo Jak and Daxter 4. Původní komiksovou stylizaci plánovali autoři vyměnit za mnohem realističtější a také ponurejší design. Za zamýšleného rebootu ale nakonec sešlo a vývojáři celý projekt zakonzervovali s tím, že by se nejspíš netrefili věrným fanouškům novým pojetím dvakrát do chuti.

Než se ale autoři pustili do The Last of Us, hráli si s různými koncepty. Něco z nich nyní máme možnost spatřit i my a zamyslet se tak nad tím, jaký by takový Jak asi byl. Návrhy vypustila na internet společnost Scribble Pad Studios, která se specializuje na koncept arty a spolupracuje kromě Naughty Dog i s EA nebo Activisionem. Asi není náhodou, že kreativní šéf studia James Paick podle DualShockers dříve pracoval právě pro Naughty Dog.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama