Zapojte se do diskuse v hPodu #481
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #481

Zapojte se do diskuse v hPodu #481

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 4. 2015 15:14 14
Reklama

Podcast budeme natáčet zítra. Protože v pátek je svátek. Znáte to. A protože chceme, abyste se do něj také zapojili, dáváme vám opět dopředu vědět, o čem že se vlastně budeme bavit. První téma bude pořádně kontroverzní a doufáme, že se kolem něj rozpoutá pořádná debata.

Jde pochopitelně o zavedení, pochybení a následné stažení placených uživatelských modů ze Steamu. Odstrašujícím příkladem byl Skyrim, ale Valve zdá se s touto aktivitou neskončilo. Jak celá situace vznikla a co si o ní myslíme my? Další smutný okamžik tohoto týdne bylo dnešní stažení hororu P.T. z PlayStation Store (zatím jde pořád stáhnout, pospěšte) a definitivní potvrzení zrušení vývoje hry Silent Hills. Potvrdil to nejdříve Guillermo del Toro, následně Norman Reedus a na závěr i lidé z Konami.

Vyšly také tři pěkné trailery - na hru Just Cause 3, Call of Duty: Black Ops III a Batman: Arkham Knight. Rozebereme je? To si pište! Ještě předtím, než vám Jirka představí Assassin's Creed Chronicles: China v let's play videu, si o něm popovídáme v podcastu. A na závěr jedno odpočinkové téma. Jak jste asi poznali, všichni v redakci jsme si v uplynulých sedmi dnech prošli různými stádii nachcípání. Jaké hry hrajeme když nás sužují rýmička a kašlíček? A hrajeme vůbec? A hrajete něco s kapesníkem vy?

Pokud byste nám něco chtěli napsat, ale nebylo to vyloženě k tématu, využijte i naší mailové adresy podcast@hrej.cz. Dík!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama