Child of Light se dočká pokračování
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Child of Light se dočká pokračování

Child of Light se dočká pokračování

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

14. 4. 2015 10:29
Reklama

Dobrá zpráva pro všechny, kdo si oblíbili poetickou záležitost Child of Light! Výtvarný ředitel Patrick Plourde na svém twitteru naznačil, že se již brzy dočkáme informací o možném pokračování, resp. hře zasazené do stejného světa.

Pokud jste Child of Light hráli, určitě víte, že by mohl mít další díl i v návaznosti na již odvyprávěnou část příběhu smysl, důležité je však podtrhnout, že sám Plourde mluví spíše o hře, která si vypůjčí načrtnutý svět. Pozadí hry je totiž poměrně složité a v dopisech, skrytých v jednotlivých lokací, jste se mohli dočíst také o skutečném světě, zcela odlišném od pohádkové Lemurie.

Je tedy klidně možné, že zavítáme právě sem a dostaneme šanci nahlédnout na celou záležitost i z opačného konce, vývojářům by se to nakonec hodilo i po stránce byznysu. Není totiž tajemstvím, že se původní hře finančně dařilo, což ostatně komentoval i sám Plourde koncem loňského roku. Uvedl, že jeho hra samozřejmě nevydělala tolik peněz jako Assassin’s Creed, na projekt těchto rozměrů to ale bylo dostatečné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama