Sony zřejmě teasuje novou Killzone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony zřejmě teasuje novou Killzone

Sony zřejmě teasuje novou Killzone

Jiří Bigas

Jiří Bigas

11. 2. 2015 08:34 1
Reklama

Na oficiálním Twitter účtu série Killzone se zničehonic objevil obrázek vojáka Helghastu s mnohoznačným slibem "Brzy". Náznak pochopitelně vyvolal na internetu vlnu spekulací, čeho že bychom se to mohli dočkat.

Někteří věří, že teaser předznamenává oznámení Killzone 4. Další tvrdí, že bychom se dokonce v pokračování mohli coby hráči chopit některého z nepřátel a užít si konflikt z opačné perspektivy. Řada hráčů ale volá i po pokračování Killzone: Mercenary pro PlayStation Vita (nebo i PlayStation 4) s odkazem na symboly v očních průzorech na masce. Ty totiž nápadně připomínají platidlo ve zmíněné hře.

Cambridgská pobočka amsterodamských Guerrilla Games vydala Killzone: Mercenary v roce 2013 a v tuto chvíli by skutečně měla pracovat na nějakém dosud neoznámeném projektu pro PS4. Posledním velkým dílem byl Killzone Shadow Fall z listopadu stejného roku. Jeho autoři z Guerrilla Games ale naproti tomu, pokud nendělají na dvou projektech současně (což není příliš pravděpodobné vzhledem k velikosti týmu), mají v tuto chvíli pro PlayStation 4 chystat nějakou úplně novou IP s pracovním názvem Horizon.

Sony zřejmě teasuje novou Killzone
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama