Přehledná historie Segy Dreamcast
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přehledná historie Segy Dreamcast

Přehledná historie Segy Dreamcast

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

12. 1. 2015 15:00 1
Reklama

Pokud patříte mezi ty, kteří se rádi šťourají v herní historii, určitě znáte tvorbu party kolem stránky Did You Know Gaming. A pokud ne, tak tuhle mezeru ve vzdělání urychleně doplňte, protože skrz jejich zábavná videa se můžete přiučit různé zákulisní informace o vašich oblíbených hrách a konzolích. Zatím posledním videem, kterým se může parta nadšenců pyšnit, je shrnutí historie jedné z nejčastěji citovaných konzolí, když přijde na přetřes předčasný odchod ze scény - Segy Dreamcast.

Věděli jste třeba, že Dreamcast je díky předchozí spolupráci Segy s Microsoftem v podstatě takovým duchovním předchůdcem prvního Xboxu? Nebo že kapacita všech vyrobených VMU karet s pamětí 128 KB, na něž se ukládaly pozice, by v pohodě stačila pojmout úplně všechny hry, které kdy byly pro Dreamcast vyrobeny? Anebo třeba to, že historie značky NBA 2K začala právě díky Dreamcastu? Pokud ne a máte chuť si trochu nostalgicky zavzpomínat (a zábavnou formou se i něco přiučit, jak to říkal Komenský, škola hrou!), věnujte devět minutek svého času právě tomuto videu.

A pak hned můžete přeskočit na další o PlayStationu 2. A protože takových videí není nikdy dost, tak budete pochopitelně pokračovat na sérii Assassin's Creed. A The Last of Us. A...však to znáte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama