Proč není možné měnit jméno v PSN?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč není možné měnit jméno v PSN?

Proč není možné měnit jméno v PSN?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 11. 2014 13:29 8
Reklama

Pokud jste někdy chtěli změnit své jméno na PSN, tak jste jistě, stejně jako řada dalších, narazili. Něco takového zkrátka není, na rozdíl od konkurence, možné. Proč tomu tak je, to veřejnosti v rozhovoru pro server IGN vysvětluje Shawn Layden, CEO a prezident Sony Computer Entertainment America.

Hlavním důvod, proč něco takového nelze, podle jeho slov netkví v nějakém technickém omezení, ale pouze ve snaze zamezit otravnému internetovému trollingu. Shawn rovněž tvrdí, že v budoucnu něco takového možného bude, stejně tak například i možnost smazání nechtěných herních trofejí, nejdříve však musí v Sony vyřešit, jak to udělat, aby hráči změn jména nezneužívali například právě pro posměšky. Změnu jména zkrátka chtějí mít v Sony zcela transparentní.

Změna jména v síti PSN je dnes jednou z nejžádanějších změn této sítě a vypadá to, že bychom se přeci jen v budoucnu mohli něčeho takového dočkat. Přeci jen, představení služby PSN proběhlo již v roce 2006 a od té doby si jméno změnit nelze. Pouze založit nový účet a přijít tak o veškeré nákupy, trofeje i online přátele.

Uvidíme, jak to bude vypadat v budoucnu. Momentálně se Sony kaje za to, že milionům svým uživatelům tuto funkcionalitu znemožňuje na základě chování několika málo hlupáků, nicméně snaha přinést co možná nejpříjemnější zážitek pokud možno největší skupině hráčů bez rušivých elementů v podobě urážejících přezdívek je pro ně v tuto chvíli přednější. Inu, uvidíme, kdy se možnosti změny jména dočkáme, zatím to však vypadá nadějně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama