PS+ si předplácí na 8 mil. hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS+ si předplácí na 8 mil. hráčů

PS+ si předplácí na 8 mil. hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 11. 2014 09:55 4
Reklama

Sony v kontextu zveřejňování posledních finančních zpráv svým investorům rovněž oznamuje své úspěchy na poli předplatného služby PlayStation Plus. Tuto službu momentálně využívá 7,9 milionů hráčů po celém světě.

Za zmínku taktéž stojí, že tato služba ještě není dostupná v Číně a dá se tak jen očekávat, že v momentě, kdy se tak stane, tak tato cifra ještě přinejmenším razantně vzroste. Bohužel se však nedozvídáme, jaké je rozložení předplatitelů mezi jednotlivými konzolemi. Očekáváme však, že je to právě PlayStation 4, který tato čísla žene nahoru – v minulosti jsme již ostatně v rámci našich bleskovek informovali o tom, že bezmála polovina majitelů PS4 má zároveň předplacenou i službu PS+. Multiplayer zkrátka táhne a nic na tom nemění to, že nabídka her je v rámci PS+ pro PS4 zatím ještě stále slabší než u jiných konzolí od Sony nebo dokonce i u konkurence.

Jak jste na tom s PlayStation Plus vy? Pokud vlastníte nějakou z konzolí od Sony, tak jakou a předplácíte si hry navíc a k tomu možnost nerušeně si užívat multiplayeru v případě PlayStationu 4? A jste spokojeni s nabídkou titulů zdarma, pomineme-li stále ještě chybějící a zakletýDriveclub?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama