Valkyria Chronicles míří po letech na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Valkyria Chronicles míří po letech na PC

Valkyria Chronicles míří po letech na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 09:16
Reklama

Sega poněkud strohou zprávou na Twitteru oznamuje, že PlayStation 3 exkluzivní titul z roku 2008, Valkyria Chronicles, zavítá také na PC. Nic bližšího, včetně případného okénka data vydání, k dispozici nemáme. Není rovněž zatím jisté, zda se na PC podívá pouze původní titul, či zda nepřijde například v balíku s jedním ze dvou pokračování, jež vyšly exkluzivně pro PSP a v případě třetího dílu dokonce exkluzivně v domovském Japonsku.

Pokud byste netušili o co jde, tak Valkyria Chronicles byla taktickou tahovou strategií s RPG prvky a s elementy klasických stříleček zasazenou do fiktivního konfliktu nápadně připomínajícího druhou světovou válku. Hra si u kritiků vysloužila samá pochvalná hodnocení, u hráčů a prodejně však o příliš velké terno nešlo a jsme jen a jen zvědavi, zda se s příchodem PC verze něco změní a zda se tomuto zvláštnímu mixu žánrů dostane větší hráčské pozornosti.

Co na to říkáte vy? Pošilhávali byste po PC verzi Valkyria Chronicles, nebo je vám tento žánrový mix a celkově východní styl her proti srsti?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama