Travnatý porost na simulaci Nvidie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Travnatý porost na simulaci Nvidie

Travnatý porost na simulaci Nvidie

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2014 08:24 4
Reklama

S postupně se rozvíjejícími technologiemi videoher se stále více setkáváme s čím dál tím fotorealističtější grafickou stránkou her a mezi hlavní motory pokroku nepatří samozřejmě pouze vývojáři her samotných, ale také výrobci hardwaru, zejména grafických karet. A o své slovo se nyní hlásí Nvidia s ukázkou pokročilé simulace travnatých ploch.

Pohled je to skutečně pěkný a nezbývá než se jen zasnít, jak by se podobných technologií dalo využít například v libovolné stealth hře ke stopování či naopak ke skrytí před protivníkem. A kdyby něco takového uměla i nová Fifa či PES, to by byl teprve parádní pohled při zpomalených opakovaných záběrech, že? Opomenout ale nesmíme také fakt, že něco podobného jsme již měli možnost v pohybu vidět, a to konkrétně v Crysis 3 a jedinečných soubojích ve vysoké trávě. Ty rovněž nebyly k zahození a naskýtaly pohledy víceméně podobné, co říkáte?

Nvidia si závěrem videa neodpustí ani drobné rýpnutí do nových konzolí konstatováním, že tato demoverze běží na jediné GTX 680, což umožňuje ten pravý next-gen zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama