Sony ve videu ukazuje SharePlay
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony ve videu ukazuje SharePlay

Sony ve videu ukazuje SharePlay

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2014 17:19 2
Reklama

Dosud nejvýznamnější update firmwaru vaší PS4 je na spadnutí – Sony tento týden oznámila, že měnit vzhled konzole i zvát své kamarády budeme moci v aktualizaci nesoucí číslo 2.0 již od úterý, dnes se však v informativním videu dozvídáme, jak bude pravděpodobně nejočekávanější funkce s názvem SharePlay fungovat.

Následující video ukazuje v praxi, jak bude možné do své rozehrané hry pozvat kamaráda, například s prosbou o pomoc před pro někoho až příliš obtížnou pasáží hry. Jen o předání ovladače to však není a další důležitou výhodou SharePlay je zkrátka to, že si budete moci do své hry přizvat kamaráda, například za účelem nakopání zadku v nové Fifě nebo za účelem poražení k smrti neochotného bossáka v únrovém Bloodborne.

Mrkněte na video a poučte se spolu s námi, jak jednoduše budeme moci sdílet své vlastní zážitky. Podmínkou samozřejmě bude kvalitní připojení, a jak video opakovaně podotýká, nutné je i předplatné služby PlayStation Plus (bez předplatného vás však bude moci kamarád alespoň při hraní sledovat). Pro kompletní výčet novinek se mrkněte na naši starší aktualitu.

Tak co vy na to, těšíte se, až SharePlay poprvé využijete?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama