PewDiePie zřejmě opustí Disney
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PewDiePie zřejmě opustí Disney

PewDiePie zřejmě opustí Disney

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 10. 2014 13:18 10
Reklama

V polovině června jsme psali o tom, kolik si asi tak může vydělat ve videoherním oboru slavný PewDiePie a s kým podepsal smlouvu. Nicméně, nový zaměstnavatel pravděpodobně příliš dlouho nevydrží a PewDiePie se v budoucnu možná trhne a založí si společnost vlastní.

Poslední odhad byl takový, že si Felix ročně z reklamních příjmů na YouTube přijde až na čtyři miliony dolarů.

Alespoň tak o tom informuje GameSpot  Felix “PewDiePie” Kjellberg vkročil do skupiny Maker Studios jen měsíce předtím, než byl spolu s dalšími za půl miliardy dolarů odkoupen společnostní Disney. V současnosti má Felix smlouvu do prosince letošního roku, je však u současného zaměstnavatele natolik nespokojený, že svůj kontrakt pravděpodobně neprodlouží a půjde společně s dalšími vytipovanými vlastní cestou. Ostatně proč ne – finančních prostředků má více než dostatek, poslední odhad byl takový, že si ročně z reklamních příjmů na YouTube přijde až na čtyři miliony dolarů.

Uvidíme, kam povedou jeho další kroky. Vy se každopádně v diskuzi podělte s námi o to, zda vás PewDiePie a jeho osobitý styl komentování herních zážitků nějak zaujal či nikoli. Faktem však je, že jeho YouTube kanál má již více jak 31 milionů odběratelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama