Povedený trailer z LEGO Batman 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Povedený trailer z LEGO Batman 3

Povedený trailer z LEGO Batman 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2014 16:47 1
Reklama

LEGO hry od vývojářů z TT Games začínají být poslední dobou pořádně akční. Dost vypovídající je i poslední trailer z chystaného LEGO Batman 3: Beyond Gotham, ve kterém se členové Justice League vydávají do vesmíru.

Důvodem jejich cesty je snaha zastavit Brainiaca, jednoho z úhlavních nepřátel Supermana a jeho superhrdinských kámošů, kterých v chystané hře nebude zrovna málo. Dohromady by se měl počet kladných i záporných hrdinů vyšroubovat až na číslo 150, což je vcelku úctyhodný rozptyl a záruka, že se nebude nudikt nikdo, kdo má rád komiksy. Alespoň tedy ty od DC.

Co se týče hry samotné, podtitul jasně naznačuje, že Země nebude tím jediným místem, kde se bude děj hry odehrávat a už nyní jsme poměrně zvědaví na to, jaké oživení jinak převážně stále se opakujícícho konceptu LEGO her si lidé z TT Games přichystají nyní. V záběrech nového traileru jsou vidět letecké sekvence, hádáme ale, že to nebude jediné zpestření, které nás na podzim čeká. Jen pro pořádek navíc připomínáme, že hra vychází na všech platformách. Fakt!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama