Vývoj série AC se přesune do Québecu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj série AC se přesune do Québecu

Vývoj série AC se přesune do Québecu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2014 10:54
Reklama

Minulý rok jsme vás informovali o tom, že kanadská vláda hodlá investovat finance do rozvoje herního průmyslu na jejím území. Řeč byla konkrétně o Warner Bros. Games a investicích do provincie i města Québec.

Ovšem jen Warner Bros. se v tomto koutě světa nedaří – jsou tam i jiní. Jmenovitě jde o Ubisoft Québec, jež se rovněž dočkalo finanční podpory ze strany státu a jemuž se nyní dostane větší pozornosti. Do tohoto studia se totiž dle aktuálních zpráv v budoucnosti přesune hlavní vývoj série Assassin’s Creed. Jinými slovy, aktuálními dvěma připravovanými díly nekončíme a minulost i zajímavé epochy lidské historie budeme navštěvovat i nadále.

Ubisoft Québec přitom není žádným zelenáčem co se této série týče – v roce 2010 měli mamutí podíl na vývoji Assassin’s Creed Brotherhood a pracovali také například na AC3 i na jeho DLC The Tyranny of King Washington. Znamená to tedy, že tím AC titulem vyvíjeným v Ubisoft Québec bude prvním, který nebude vyvíjen pod hlavičkou Ubisoft Montreal. A nám nezbývá než doufat a věřit v kvality hry a být zvědaví na výsledek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama