Sony představuje streamování her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony představuje streamování her

Sony představuje streamování her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 1. 2014 19:10 5
Reklama

CES se novinkami jen hemží a společnosti se jednotlivými nápady předhánějí, nás však zajímají jen ty herní. A jedním takovým a dlouho očekávaným nápadem je služba PlayStation Now – za tou se neskrývá nic jiného, než streamování předchozích generací PlayStation her do vašeho oblíbeného zařízení.

A těch je rovnou celá řada – začněme například PlayStation 3, následuje PlayStation 4 a PlayStation Vita, následují však zařízení relativně nečekaná – televize (zatím jen Sony Bravia), tablety i smartphony. Všude tam si jednoho dne budeme moci dohnat resty my všichni, kteří nevlastníme třetí PlayStation. A Sony to na výstavě demonstrovala právě za pomocí televizí Bravia a Vity, na nichž nechala zájemce vyzkoušet The Last of Us a Beyond: Two Souls.

Sony představuje streamování her
i Zdroj: Hrej.cz

Předchozí akvizice služby Gaikai tak konečně dostává reálné rozměry, je však otázkou, kdy se tato služba dostane i k nám, pokud tomu vůbec bude v dohledné době. Zatím víme pouze to, že Evropa jako taková si ještě počká.

V nás toto rozhodně zvědavost probouzí, jak jste na tom vy? Níže můžete zhlédnout video z oficiálního představení služby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama