Nordic Games oživí sérii MX vs. ATV
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nordic Games oživí sérii MX vs. ATV

Nordic Games oživí sérii MX vs. ATV

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 17:38
Reklama

Off-roadová závodní značka MX vs. ATV, která patřila do portfolia zkrachovalého vydavatelství THQ, se dočká pokračování. Práva na ní totiž v aukci na začátku letošního roku získala společnost Nordic Games, která značku brzy vzkřísí. Dnes oznámila hru MX vs. ATV Supercross.

„Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s Nordic Games, protože oni oceňují naši vášeň a snahu navodit pocit skutečného motokrosového závodění. Nejde jenom o adrenalin, ale o celkový zážitek od začátku až do konce,“ řekl výkonný producent Ken George a pak zmínil, že se na projektu, jehož vývoj probíhá v arizonském Phoenixu, podílí několik původních tvůrců. Ty však doplnili i další zkušení vývojáři. „Hodně z členů původního týmu pokračuje ve vytváření nejrealističtějších off-roadových závodů. Přestávka je u konce,“ raduje se George.

Moc konkrétních informací o samotném titulu výkonný producent bohužel nesdělili, a tak pouze víme, že půjde o stahovatelný kousek, v němž by neměl chybět multiplayer a obchod Motoclub Depot. Vývojáři hodlají navázat hlavně na MX vs. ATV Alive a MX vs. ATV Reflex a slibují, že časem dodají další informace.

MX vs. ATV Supercross je v plánu na první polovinu příštího roku, a to pro PC, PlayStation 3, Xbox 360, Mac a Linux. Pokud se hra vydaří, dočkáme se i dalších pokračování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama