PS Vita TV se připravuje na západ
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Vita TV se připravuje na západ

PS Vita TV se připravuje na západ

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 12. 2013 13:58 3
Reklama

Oznámení a vůbec představení PS Vita TV bylo nemalým překvapením pro mnohé fanoušky – malé zařízení připojitelné k televizi vypadá sice na první pohled jako výstřelek, ale v kontextu minikonzolí jiných dává smysl. Na Vitě se přeci dá hrát leccos a knihovna titulů sahá i značně do minulosti značky PlayStation.

Prvotní informace však nasvědčovaly tomu, že Vita TV na západ jen tak nedorazí. To však již neplatí – tahle krabička se do světa dostane, dle slov evropského bosse PlayStationu ale proběhne launch konzole v jiném duchu, než jak tomu bylo v Japonsku. Tam je totiž, překvapivě, koncept streamovaného obsahu relativně nový, zatímco například ve spojených státech tomu tak není a služby jako Netlifx či Gaikai s OnLivem jsou relativně běžně známé pojmy.

Konzole za zhruba 100 dolarů je zatím v domovské krajině přijímána spíše vlažně. Od 14. listopadu, kdy konzole vstoupila do prodeje, se jí prodalo 42 tisíc kusů. Je ale tedy spíše otázkou, co s prodejními čísly provedou další trhy a otazník také visí nad tím, jak se Sony podaří spojit novou krabičku s již zaběhnutými standardy a službami.

Tak jako tak, neváhejte se s námi podělit o názor na tuto miniaturní konzoli. Láká vás hraní Vita, PS1 a PSP her na televizi a s DualShockem 3 v ruce? Nebo by vás lákala slibovaná spolupráce s PlayStationem 4?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama