Killzone Mercenary dostane nové mapy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Killzone Mercenary dostane nové mapy

Killzone Mercenary dostane nové mapy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2013 09:17
Reklama

PlayStation 4 již řádí v obývácích nejednoho hráče a spolu s nimi i Killzone: Shadow Fall. Tahle velká FPS právem poutá pozornost médií i hráčů napříč zeměmi a v Guerrila Games, především pak v Cambridgeské pobočce studia, však dávají najevo, že hráči ještě nemají zapomínat na kapesní přírůstek do této série.

Titul Killzone Mercenary si od nás odnesl slušné hodnocení a patřičné poplácání po zádech. Hra z kapesní Vity ždímala pomyslné maximum a vedle akčního nářezu v relativně krátkém singleplayeru nabídla hra také velice solidní a trvanlivý multiplayer. A právě ten je v centru pozornosti tím, že autoři se chystají vydat první DLC.

To se skládá ze dvou map právě pro síťové hraní a jeho předností je cena – přídavek bude všem hráčům doručen zdarma ve formě updatu a nejen to. Přijde po aktualizacích dalších, jež mimo oprav přinesou do hry souboje s boty a dokonce snad i uvolní místo optimalizací aktualizací bývalých.

Tak co vy na to, těšíte se, až si zastřílíte v novém prostředí, nebo snad raději vzhlížíte ke většímu titulu a konzoli PlayStation 4?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama