PS Plus o sobě dává vědět
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS Plus o sobě dává vědět

PS Plus o sobě dává vědět

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2013 10:05 2
Reklama

Měsíc se s měsícem sešel a je opět na čase vám poreferovat o tom, co si na nás chystá japonská Sony v rámci služby PlayStation Plus. A tentokrát to máme širší než obvykle – nabídka se totiž již bude týkat i očekávaného PlayStationu 4!

Začneme ale pěkně popořádku – PlayStation 3 se v Evropě dočká ještě nevychladlého závodního Grid 2 (Zdeňkovu recenzi čtěte zde). Druhým titulem je oceňovaný Guacamelee!

Na Vitu pak dorazí Sonic and All-Stars Racing Transformed a konečně také Grand Theft Auto Liberty City Stories – evropští majitelé tak již nemusí závidět těm zámořským, kteří během prázdnin dostali Vice City Stories.

A konečně PlayStation 4 – tam se budoucí majitelé dočkají Resogunu – klasického shoot-em-up titulu viděného z boční perspektivy. Na masitější tituly si zřejmě ještě budeme muset nějaký ten měsíc počkat. Očekávaný DriveClub, jež měl být majitelům PS Plus v okleštěné edici okamžitě přístupný, se zatím odkladá.

Výměna titulů na PlayStation Plus pak proběhne 27. listopadu a v případě PlayStation 4 mluvíme pochopitelně o pozdějším datu – 29. listopadu.

A co vy na to, užuž si kontrolujete stav svého předplatného a těšíte se, jak si na své stávající konzoli zahrajete opět něco navíc? Nebo už snad rovnou pokukujete po tom, co si zahrajete na čtvrtém PlayStationu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama