Sledujte zahájení BlizzConu 2013 živě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte zahájení BlizzConu 2013 živě

Sledujte zahájení BlizzConu 2013 živě

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 11. 2013 17:21 5
Reklama

Pracovní týden pozvolna končí, zábava pro fanoušky her od Blizzardu teprve začíná. Už v 20:00 začíná zahajovací ceremoniál BlizzConu 2013, který můžete sledovat ve vysoké kvalitě zcela zdarma přímo na oficiálních stránkách. Úvodní program by se měl vejít do hodiny, určitě v něm ale zazní celá řádka zajímavých informací, na které se hráči těší.

V popředí zájmu letošního BlizzConu stojí World of Warcraft, který by se měl dočkat oznámení dalšího datadisku. Spekuluje se o podtitulu Warlords of Draenor, nových rasách, kouzlech i předmětech, jak už jsme vás informovali začátkem týdne. Rozšíření se rovněž dočká Diablo III, takže se bude mluvit také o Reaper of Souls a určitě dojde i na detaily ohledně nové MOBA hry Heroes of the Storm, původně známé jako Blizzard All-Stars.

Vedle nových oznámení se samozřejmě počítá i s panelovými diskuzemi na téma StarCraft II, Hearthstone nebo filmový Warcraft. Celou akci pak bude jako rudá stužka obepínat turnaj WCS Global Finals ve StarCraftu II, který z dvoudenního programu BlizzConu ukousl značnou část.

Pokud chcete být u toho, můžete si za 40 dolarů zakoupit virtuální vstupenku a svobodně přepínat záběry z jednotlivých míst, aby vám nic neuniklo. Jestli ale chcete ušetřit korunu, stačí, abyste v pátek v noci a po celou sobotu sledovali Hrej.cz, kde se budou postupně objevovat všechny podstatné novinky a informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama