f-alvarez-mozna-natoci-dante-s-inferno
Novinka F. Alvarez možná natočí Dante’s Inferno

F. Alvarez možná natočí Dante’s Inferno

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 9. 2013 12:01
Reklama

Stylová akce Dante's Inferno se možná dočká filmové adaptace. Podle informaci serveru Deadline by ji mohl natočit uruguayský režisér Fede Alvarez, známý díky letošnímu remaku hororu Evil Dead. Režiséra oslovil tvůrčí tým vedený Patrickem O’Brienenem z EA Entertainment a Ericem Newmanem s Marcem Abrahamem z Universal Pictures. Poslední dva zmínění už vyprodukovali řadu hororových a akčních filmů, mezi nimiž nechybí třeba chystaný reboot RoboCopa, Slimák nebo Věc: Počátek.

Pokud bychom se filmového Dantova Pekla skutečně dočkali, můžeme očekávat zajímavý akční kousek s hlavním hrdinou Dantem. Florentský rytíř se s pomocí radícího básníka Vergilia vydá probít všemi devíti kruhy Pekla, aby zachránil svou milovanou Beatrice. Hra založená na první části klasické Božská komedie Dante Alighieriho vyšla v roce 2010 pro Xbox 360, PlayStation 3 a PSP.

O vývoj velkých konzolových verzí se postaralo studio Visceral Games, tvůrci skvělé série Dead Space. Proto nebylo velkým překvapením, že Dante's Inferno sklidilo vynikající hodnocení. Jde o brutální řežbu, kterou si rozhodně stojí za to připomenout. Pokud jste ji hráli, napište, jaký herec by vám seděl v roli hlavního hrdiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama