gerabox-pracuje-na-2-novych-znackach
Novinka Gerabox pracuje na 2 nových značkách

Gerabox pracuje na 2 nových značkách

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 9. 2013 05:50
Reklama

Jednou z firem, která na probíhajícím Penny Arcade Expo uspořádala vlastní panelovou diskuzi byl i Gearbox, známý díky sérii Borderlands, Duke Nukem Forever nebo ne zrovna povedeným Aliens: Colonial Marines. Kromě novinek o chystajících DLC pro Borderlands 2 (nejnovější vyjde zítra a posune level cap na hodnotu 72) mluvili lidé z týmu Randyho Pitchforda o své budoucnosti.

V přípravě prý mají hned dvě zcela nové značky, přičemž jedna z nich bude oznámena 14. září během Gearbox Community Day. Ti z vás, kdo si navíc předplatí virtuální vstupenku za 20 dolarů, dostanou i možnost, mimo jiné, zúčastnit se předčasného hraní betaverze neoznámeného titulu.

Máte-li rádi spekulace nad ranní kávou, určitě by vás mohlo zajímat, že indicie naznačují novou střílečku vycházející z konceptu zrušeného Brothers in Arms: Furious 4, čímž by v Gearobxu spláchnuli dva problémy jedním vrzem - co s rozdělaným projektem, a jaký jiný žánr než akci?! O druhém projektu nevíme zhola nic a zřejmě to tak nějakou dobu zůstane vzhledem k trvající podpoře Borderlands 2, vývoji PS Vita verze a chystání prvního projektu.

Gerabox pracuje na 2 nových značkách
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama