studio-level-5-chysta-rpg-wonderflick
Novinka Studio Level-5 chystá RPG WonderFlick

Studio Level-5 chystá RPG WonderFlick

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 8. 2013 10:40
Reklama

Japonské studio Level-5 pro asijský trh oznámilo nové fantasy RPG, které míří na celou řadu platforem – nejdříve však vyjde na těch mobilních. Server Gematsu popisuje WonderFlick jako tisícihodinové RPG, v němž si hráč vytvoří vlastní postavu, s níž prochází rozlehlý svět plný zajímavých předmětů, náročných úkolů, vesnic, dungeonů, králů, draků a jiných příšer. Hráči také prý budou moci díky sociálním či multiplayerovým prvkům formovat různé aliance, přesnou podobu této funkce ale ještě neznáme.

V tvůrčím týmu WonderFlicku je několik známých jmen - vývoj vede sám šéf Level-5 Akihiro Hino, o hudbu se stará Nobuo Uematsu, skladatel Final Fantasy, hlavním designérem pak je Nao Ikeda, který se podílel na postavách v Final Fantasy 13. Design nepřátelských bossů má zase na starosti designér sérií Professor Layton a Inazuma Eleven Tokuzo Nagano.

Verze pro smarpthony se na japonský trh dostane letos v listopadu a využije model free-to-play. Konzolové verze pak budou následovat někdy v roce 2014. Vydání v našich končinách potvrzeno nebylo, je ale možné, že se stejně jako třeba v případě logické série s profesorem Laytonem dočkáme se zpožděním.

Další předností hry by měla být funkce cross-save mezi všemi ohlášenými platformami - Android, iOS, PlayStation3, PS4, Vita, Wii U a Xbox One. Cross-save umožní systém Uniplay, od nějž si studio Level-5 hodně slibuje. Bude však zajímavé sledovat, jak bude v rámci cross-save funkce zohledněn fakt, že každá ze zmíněných platforem má nabídnout exkluzivní obsah.

WonderFlick budemerozhodně sledovat, tituly od studia Level-5 totiž mají potenciál prorazit i v Evropě. Teď už se mrkněte na první trailer a další ukázky ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama