ubisoft-veri-v-uspech-wii-u-i-vity
Novinka Ubisoft věří v úspěch Wii U i Vity

Ubisoft věří v úspěch Wii U i Vity

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 8. 2013 14:50
Reklama

Ubisoft je jednou ze společností, které věří i těm platformám, jež nejsou v současné době nejoblíbenější. Řeč je v současnosti i Wii U a PS Vitě, kde první dostala sbohem a šáteček nejen od EA, ale nedávno také od Bethesdy a druhá se snad dočká brzké renesance, a to nejen díky masivní podpoře Sony, ale i díky plánům jiných vydavatelů.

Wii U v současnosti stojí a padá s podporou Nintenda a jeho vlastních her, a vůbec si při tom nepočíná špatně. Alespoň si to tak myslí výkonný ředitel Ubisoftu, Alain Corre a poukazuje též na fakt, že hry Nintenda mají miliony a miliony fanoušků po celém světě, jen je třeba je správně oslovit.

Ubisoft věří v úspěch Wii U i Vity
i Zdroj: Hrej.cz

Corre si zároveň pochvaluje, co plánuje Sony udělat s Vitou v nejbližších měsících a jak plánuje vlastní handheld propojit s PlayStation 4 (PS Vita jako ovladač či jako dotykový doplněk). Sami pak v Ubisoftu chtějí dopřát Vitě perfektní podporu u všech svých titulů mířících na PS 4.

A že nejde jen o mlácení prázdné slámy, to Francouzi potvrzují svými skutky a posledního srpna vedle ostatních platforem přinesou na Wii U a Vitu jejich očekávané dobrodružství bez kloubů – Rayman Legends, do jehož recenzování se u nás pustil Vojta a který se brzy pochlubí svým verdiktem.

A co se Wii U týče, tak tam se majitelé mohou těšit i na očekávané Watch DogsAssassin's Creed 4: Black Flag.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama