vime-kdy-vyjde-pes-14-i-jeho-demo
Novinka Víme, kdy vyjde PES 14 i jeho demo

Víme, kdy vyjde PES 14 i jeho demo

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 8. 2013 14:42
Reklama

I letos dojde k tradičnímu fotbalovému souboji mezi sériemi FIFA a Pro Evolution Soccer. O prvním jmenovaném titulu jsme psali včera, a tak se dnes můžeme zaměřit na PES. Ten letos použije zcela nový FOX engine, který zlepší fyziku hry včetně pohybu míče a nabídne i upravené ovládání, takže by měl být fotbálek zase o kousek lepší. Přislíbena je i lepší simulace nervozity hráčů, kterým by měla z atmosféry na některých stadionech naskočit husí kůže.

PES 2014 pak má konkurenční výhodu i ve dřívějším vydání – vždyť fotbal od Konami se na trh pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 dostane 20. září, tedy týden před plánovaným vydáním FIFY 14 z dílny EA Sports. Fanoušci se mohou těšit také na hratelnou demoverzi, která na PS3 vyjde 11. září a na Xbox 360 o den později. S několika týmy si v něm budete moci zahrát zápas.

U příležitosti Gamescomu pak Konami vypustilo trailer, který vzhledem ke včerejším výsledkům Ligy mistrů mnohé fanoušky fotbalu rozesmál. Na videu totiž Celtic Glasgow slavně porazí Bayern Mnichov, ve včerejším zápase předkola Ligy mistrů si ale stejný Celtic nedokázal poradit s kazašským šampionem Šachtarem Karagandou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama