dalsi-trailer-na-svetlo-stinovy-contrast
Novinka Další trailer na světlo-stínový Contrast

Další trailer na světlo-stínový Contrast

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 8. 2013 10:41
Reklama

Ohledně Contrastu, plošinovky, která si pohrává s konceptem stínů a přechodů mezi 3D prostorem a 2D stínovou plochou, se toho příliš mnoho neví. První trailer trochu nastínil příběh holčičky Didi a její imaginární prítelkyně Dawn, ale více než to, že se bude procházet stíny, jsme se nedozvědeli.

Druhý, právě vydaný trailer, více představuje Didi a ukazuje Dawn ve stínové akci. To celé za electro-swingového doprovodu. Didiino jméno a stylizace postav a prostředí poukazuje na to, že by se hra mohla odehrávat ve Francii v první polovině minulého století. Didi je holčička s bujnou představivostí a z trailerů, prvního temějšího a druhého rozvernějšího, se dá odhadnout, že přišla o oba rodiče. Silueta stínu, který k Didi na posteli promlouvá, je jiná než Dawnina, zřejmě by se mohlo jednat o maminku, která bývala zpěvačkou. I proto možná imaginární Dawn vypadá, jako z kabaretu. Jaká je však zápletka, to jsme se stále nedozvěděli.

Vývojáři slibují, že se o Contrastu dozvíme více na Gamescomu, který proběhne příští týden v Německu. Prozatím nezbývá, než čekat a podupávat si do chytlavého rytmu traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama