v-ac-black-flag-se-objevi-aveline
Novinka V AC: Black Flag se objeví Aveline

V AC: Black Flag se objeví Aveline

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 7. 2013 12:56
Reklama

Hráči, kteří si Assassin's Creed 4: Black Flag koupí ve verzi pro PlayStation 3 nebo 4, se mohou těšit na exkluzivní obsah, který se podařilo zajistit společnosti Sony. Půjde o trojici misí, v nichž se objeví Aveline de Grandpré, hrdinka Assassin’s Creed 3: Liberation. Tato křehká dívčina bude o trochu starší, než jak si ji můžete pamatovat ze zmíněného titulu pro Vitu.

Mise Aveline v Black Flag se totiž odehrávají o dost později, než když skončilo vyprávění v Liberation. „Mise nejsou přímo spojené s koncem příběhu. Pokud by Assassin’s Creed IV byl románem, budou mise Aveline krátkou povídkou. Dostanete se k nim skrze organizaci Abstergo Entertainment,“ sdělil blogu Ubisoftu Darby McDevitt, hlavní scenárista hry. Tomu vypomůže i Jill Murray, jenž stojí za dějem Liberation.

Co přinese kooperace?

Už včera pak tvůrci prostřednictvím serveru VG247 odhalili kooperativní multiplayerové módy Discovery (jednodušší, určen spíše pro seznámení s kooperací) a Unleashed. Ty by měly navázat na Wolfpack z Assassin’s Creedu 3, a tak budou hráči až ve čtyřčlenných zabijáckých skupinách plnit různé úkoly. Záběr multiplayeru by pak měl rozšířit systém Gamelab, v němž si hráči díky až dvěma stovkám proměnným v pravidlech vytvoří vlastní módy.

Multiplayeru se bohužel nebudou týkat námořní bitvy, a to kvůli jejich obřím rozměrům, jež současné možnosti vývojářů Ubisoftu, nedokáží zvládnout. Už vytvoření námořních bitev pro single-player bylo velkým oříškem. „Musíte vzít v potaz, že námořní bitvy pro jednoho hráče dělal velký dedikovaný tým v Singapuru kolem dvou a půl let. Vážně jsme je zvažovali i pro multiplayer. Bylo by to super, když jsme je ale zkusili vytvořit, zjistili jsme, že je to z technických důvodů nemožné,“ řekl Tim Browne, hlavní designér multiplayeru, na němž v Ubisoftu pracuje více než 100 lidí.

Výsledek jejich práce uvidíme 1. listopadu na konzolích Xbox 360, PlayStation 3 a Wii U. Se zpožděním budou následovat verze pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama