tearaway-na-vitu-dorazi-o-mesic-pozdeji
Novinka Tearaway na Vitu dorazí o měsíc později

Tearaway na Vitu dorazí o měsíc později

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 7. 2013 08:28
Reklama

Britské studio Media Molecule o měsíc odsunulo termín vydání nadějné papírové skákačky Tearaway, který má chytře využít možností handheldu PS Vita. Tvůrci nestíhají, a tak raději svůj první kapesní titul lehce pozdrží.

Došli jsme do finální fáze vývoje a zjistili jsme, že k dokončení hry potřebujeme trochu více času, než jsme očekávali. Cílem je doladit všechny herní mechaniky, příběh a vizuální stránku tak, aby vzniklo dobrodružství, které budete hrát,“ přislíbili na oficiálním blogu PlayStationu vývojáři, kteří si své jméno vybudovali díky sérii LittleBigPlanet na PlayStationu 3. Autoři oblíbené značky pak sdělili očekávaný termín uvedení svého nového projektu na trh.

„Abychom získali potřebný čas, odsunuli jsme vydání o měsíc z poloviny října na 22. listopadu. Za zdržení se srdečně omlouváme a slibujeme, že čekání se vyplatí,“ doplnili tvůrci a připomněli trailer, jímž Tearaway prezentovali v červnu na E3. Zdá se, že se na nás řítí velmi zajímavá hopsačka, která konečně důmyslně využije speciální ovládací prvky Vity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama