lego-film-se-docka-herni-adaptace
Novinka Lego film se dočká herní adaptace

Lego film se dočká herní adaptace

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 7. 2013 17:34
Reklama

Trochu se v tom motáme - byla nejdřív hračka, pak hra, až poté film, nebo byl film před hrou, nebo snad hračka byla až poslední? Zkrátka a dobře, Lego film se dočká doprovodné videohry, zpráva by však byla o to peprnější, pokud by se jednalo o některé zfilmované Lego dobrodružství herní - taková zfilmovaná herní adaptace Batmana a zpětně opět předělaná do hry, to už by bylo něco!

Lego film se dočká herní adaptace
i Zdroj: Hrej.cz

Humor stranou, Lego Movie je realitou, byť přinejmenším dost šílenou. Vyjde v roce 2014 a dočká se své herní adaptace. Nastražte ale uši - za herní adaptací bude stát studio, které má pod palcem všechny poslední Lego hry a které zároveň umí velmi mazácky pracovat s licencí!

O zábavu by tak teoreticky být postaráno mělo, teď to jen nepokazit a také nám nezbývá než doufat, že se do té doby všemi těmi Lego hrami nestihneme přejíst!

Hra zároveň vyjde na všechny myslitelné i nemyslitelné platformy - Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Nintendo 3DS, Wii U a zapomínat samozřejmě nesmíme ani na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama