stahujte-demoverzi-zavodu-motogp-13
Novinka Stahujte demoverzi závodů MotoGP 13

Stahujte demoverzi závodů MotoGP 13

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 6. 2013 09:54
Reklama

Aktualizováno: Tvůrci ze studia Milestone nakonec uvolnili demoverzi také pro PC. Stahujte ji pohodlně přímo z našeho archivu a projeďte se s Valentinem Rossim nebo Marcem Márquezem.

Původní zpráva: Už příští pátek z boxů vyjedou závody MotoGP 13, které si na konzoli Xbox 360 můžete vyzkoušet v hratelné demoverzi, alespoň pokud máte zlatý účet na síti Xbox Live. V najbližších dnech se pak demo rozjede i pro majitele Silver účtu a pro síť PlayStation Network. Hra ale 21. června vyjde nejen pro Xbox 360 a PlayStation 3, ale i pro PC a Vitu. Handheldová verze by přitom měla nabídnout plnohodnotný zážitek.

MotoGP 13 má na Vitě ten samý obsah co na konzolích. Chtěli jsme hře dát realistickou atmosféru a přinést dobrý zážitek pro hraní na cestách. Jsem si jistý, že si to hráči užijí,“ uvedl Michele Caletti, šéf vývoje v italském studiu Milestone. Své trvzení se vývojáři rozhodli podpořit gameplay záběry z Vity, které ale odhalují, že grafika nenaplňuje to, co může tento výkonný handheld nabídnout. Vedle ukázky z Vity přikládáme i trailer k demoverzi, v níž si můžete v roli dvou známých jezdců projet okruh Aperol de Catalunya.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama