mrknete-na-trailer-z-dlc-walking-dead
Novinka Mrkněte na trailer z DLC Walking Dead

Mrkněte na trailer z DLC Walking Dead

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 6. 2013 13:35 2
Reklama

Aktualizováno 2.: DLC vyjde někdy v červenci tohoto roku.

Aktualizováno: Tvůrci doplnili, že se balíček bude v Americe prodávat za 5 dolarů. DLC bude vyžadovat, abyste na disku měli nainstalovanou alespoň první epizodu první řady série The Walking Dead.

Původní zpráva: Epizodická série The Walking Dead od Telltale Games dostane přídavek. DLC s podtitulem 400 Days bylo oznámeno během noční konference Sony, kdy jsme se dozvěděli, že značka vůbec poprvé zamíří i na handheld Vita. Na DLC, které přinese 400 neklidných dnů ve světě zničeném zombie apokalypsou, se ale pochopitelně mohou těšit hráči na všech platformách, kde hra vyšla – podrobnosti ale teprve přineseme.

„V této speciální epizodě si můžete v jakémkoli pořadí vybrat jednu z pěti nových postav a prožít její příběh. Všichni hrdinové se soustředí kolem zastávky kamionů na dálnici v Georgii,“ píše na blogu PlayStationu Kirsten Kennedy z Telltale Games a upozorňuje, že opět budou mít velkou váhu vaše volby. „Rozhodnutí, která jsme udělali v první řadě, ovlivní momenty v DLC 400 Days. Nechci toho moc odhalovat, ale mohu potvrdit, že vaše volby v 400 Days budou mít vliv i na další pokračování série.

Druhá řada adventurní série The Walking Dead by měla vyjít na podzim, což tvůrci upřesnili už v březnu. DLC, které si už můžete prohlédnout v prvním traileru, někdy v létě poslouží jako dějový můstek mezi první a druhou sérií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama