mirror-s-edge-2-nabidne-otevreny-svet
Novinka Mirror's Edge 2 nabídne otevřený svět

Mirror's Edge 2 nabídne otevřený svět

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 6. 2013 19:33 2
Reklama

Aktualizováno 2.: Prezident EA Labels Frank Gibeau dnes v konferenčním hovoru prohlásil, že "Mirror's Edge 2 je akční adventura z otevřeného světa". Spojení open world přitom zdůraznil, takže se fanoušci značky mohou těšit z důležitého herního aspektu, který snad přinese Faith velkou svobodu. Doufejme, že hra i v otevřeném prostředí udrží svou plynulost.

Aktualizováno: Vývojáři spustili oficiální webové stránky, kde také vyvěsili zprávu pro fanoušky. „Snažíme se najít nejlepší cestu, jak udělat návrat Faith nezapomenutelný tak, jako byl první díl. Ráda bych vás tak požádala o trpělivost. Stále jsme v rané fázi vývoje a nechceme nic uspěchat. Hodláme vytvořit hru, která splní vysoká očekávání a naplno využije novou generaci hardwaru,“ uvedla senior producentka Sara Janssonová, která je z možnosti pracovat na takovémto titulu nadšená. Mirror's Edge 2 se tak dočkáme nejdříve někdy později v příštím roce.

Původní zpráva:Na konci dnešní tiskové konference Electronic Arts se splnil sen fanoušků Mirror's Edge, skvělé single-playerové akrobatické akce z first-person pohledu, která v roce 2008 nadchla mnoho hráčů. Dnes bylo konečně znovu potvrzeno její pokračování, o němž se mnohokrát spekulovalo. Mirror's Edge 2 na enginu Frostbite 3 připravuje ve Stockholmu studio DICE, které dnes ukázalo první trailer.

Hlavní hrdinka Faith si v něm teprve nechává dělat své tetování, což naznačuje, že by se druhý díl mohl odehrávat před prvním. O mnoho více však z lákavých gameplay záběrů nevíme. Electronic Arts pouze oznámili, že hru chystají pro PC, Xbox One a PlayStation 4, přičemž Mirror's Edge 2 vyjde "tehdy, až bude hotové". Přikládáme zmíněný trailer a chystáme také screenshoty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama