hvezdou-nba-2k14-je-lebron-james
Novinka Hvězdou NBA 2K14 je LeBron James

Hvězdou NBA 2K14 je LeBron James

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2013 14:53
Reklama

Na letošní podzim se mohou těšit nejen fanoušci fotbalu a hokeje, ale i basketbalu. Společnost 2K Sports totiž prostřednictvím studia Visual Concepts chystá další pokračování své tradiční basketbalové série NBA 2K, která v posledních letech udává trend ve videoherním zpracování tohoto populárního sportu. NBA 2K14 vyjde na začátku října na PC a konzole stávající generace (Xbox 360 a PlayStation 3) a někdy později i na next-gen konzole - PS4 a Xbox One.

„Na obou nových platformách půjde o startovní tituly,“ uvedl Jason Argent z 2K Sports a upozornil, že obě verze budou odlišné a unikátní. Očekáváme tak, že využijí přednosti a specifické vlastnosti nových zařízení. „Série NBA 2K stanovila benchmark pro sportovní hraní na současné generaci konzoli a NBA 2K14 v tomto odkazu bude pokračovat na konzolích nadcházející generace,“ doplnil vývojář, konkrétní ale, co se týče odhalení změn, bohužel nebyl.

NBA 2K14 na rozdíl od předcházejícího ročníku nevyjde pro Nintendo Wii U. „Interně jsme se rozhodli, že svoje zdroje plně věnujeme ostatním platformám, aby byly verze pro ně co nejlepší,“ potvrdil Argent, jenž rovněž přislíbil, že na E3 hru uvidíme a také se dozvíme různé podrobnosti. Zatím byla představena pouze krabice, na níž se vyjímá Lebron James. Ten má dokonce svými podněty podílet na vývoji. „Vždy využíváme odbornosti osobností,“ uzavřel vývojář 2K Sports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama