nove-info-o-killzone-3-mercenary
Novinka Nové info o Killzone 3: Mercenary

Nové info o Killzone 3: Mercenary

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 1. 2013 09:36
Reklama

Poslední číslo polského časopisu s prazvláštním názvem PSX Extreme přineslo informace o dalším titulu z rodiny Killzone a exkluzivním PS Vita titulem této značky - Killzone Mercenary.

Zřejmě nejzajímavějším prvkem exkluzivního PS Vita titulu je to, že poběží na takřka identickém enginu jako jeho bráška z velkého Playstationu. Těšit se tak můžeme těšit na zážitek v kapse nevídaný a kdoví, třeba se tímto i blýská na lepší časy samotné kapesní konzoli od Sony. Není žádným tajemstvím, že hardwarově velmi lákavá hračka ztrácí to nejdůležitější - tituly ždímající výkon do poslední kapky a hlavně hry zábavné a hratelné.

Ze článku od našich severních sousedů vyplývá i to, že se autoři nesnaží jen potit železo, ale i užít unikátních ovládacích prvků této konzole. Dále se jen hýří superlativy a srovnávání s titulem technicky též brilantním - Uncharted, který však konečně zůstává opodál. Vyzdvižen je také stabilní framerate a zážitek takřka srovnatelný s Killzone 3.

Co dodat, jsme zvědavi na další informace a hlavně obrazové materiály. Tohle by mohla být konečně ta pecka a killer titul zatím neúspěšné, ale jinak veselé kapesní konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama