retro-city-rampage-miri-na-konzole
Novinka Retro City Rampage míří na konzole

Retro City Rampage míří na konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 11. 2012 13:28
Reklama

Retro City Rampage, nezávislý demake série Grand Theft Auto a dalších podobných titulů, u nás už vyšel na PC, avšak na ostatní plánované verze stále nedošlo. Čekání by však už nemělo být dlouhé, hra totiž právě prochází certifikací pro sítě Xbox Live, WiiWare a evropský PlayStation Store (PS3 a PS Vita).

„Přestože byla hra Retro City Rampage hodnocena velmi dobře a v Americe se v říjnu stala nejprodávanějším online titulem pro PS Vita, stále je zde prostor pro vylepšení. Minulý měsíc jsem tak pracoval na tom, aby i díky vaším reakcím byla hra ještě lepší,“ napsal kanadský vývojář Brian Provinciano na oficiálním blogu svého projektu.

Update, v němž jsou přepracovany dokonce i některé mise, už je k dispozici na aktuálních platformách, další verze se jej pak dočkají hned při jejich uvedení na trh. „Verze pro platformy, kde hra teprve vyjde, budou už tímto updatem upravené. Přesné termíny vydání zatím neznáme, verze jsou ale kompletní a momentálně prochází schvalovacími procesy,“ uvedl Provinciano. Pokud se tak nestane něco mimořádného, Retro City Rampage brzy vyjde na Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita a Nintendo Wii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama