liberation-prinese-az-20-hodin-zabavy
Novinka Liberation přinese až 20 hodin zábavy

Liberation přinese až 20 hodin zábavy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

15. 8. 2012 17:34
Reklama

Ubisoft při odhalení Assassin's Creed 3: Liberation, tedy handheldové odbočky slavné série, sliboval, že půjde o plnohodnotný díl a jak se podle dojmů z hratelných ukázek zdá, měl pravdu. Hra by měla nabídnout až 20 hodin obsahu. „Liberation je rozsahem srovnatelný s předchozími konzolovými díly. Zkušeným pařanům vydrží asi 15 hodin, typickým hráčům pak až 20,“ uvedl Martin Capel, designér Ubisoftu.

„Hra byla upravena, aby dobře seděla typickému hraní na handheldu, který je designován pro kratší herní sekvence. Design misí a rozmístění checkpointů reflektuje možnost hraní na cestách,“ upozornil dále Capel. Assassin's Creed 3: Liberation samozřejmě využije i specifické vlastnosti handheldu, jako je detekce pohybu, fotoaparát nebo dotykové ovladače. „Použijeme je, abychom do hry implementovali různé novinky,“ potvrdil vývojář.

Nejlepší obrázek si uděláte, pokud se na hru podíváte hezky v pohybu. Kolegové z britského serveru CVG na Gamescomu natočili téměř pětiminutovou ukázku, v níž můžete sledovat jízdu na loďce, boj s krokodýlem nebo odvážné skákání po větvích stromů. Hlavní hrdinka Aveline je zatraceně šikovná! Assassin's Creed 3: Liberation vychází 30. října tohoto roku. Přikládáme také klasický trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama