assassin-s-creed-liberation-odhalen
Novinka Assassin's Creed: Liberation odhalen

Assassin's Creed: Liberation odhalen

Maggot

Maggot

5. 6. 2012 02:00
Reklama

Aktualizováno: Hra byla oficiálně potvrzena na tiskové konferenci Sony, kde jsme také mohli vidět dva trailery, které přikládáme. Dalších zajímavých podrobností jsme se ale bohužel nedočkali. Nově tak pouze můžeme potvrdit, že Assassin's Creed: Liberation pro Vitu vyjde na konci října tohoto roku, tedy stejně jako Assassin's Creed 3.

Původní zpráva: Spekulací kolem kapesní verze třetího dílu akčního jména Assassin's Creed už se tu objevila spousta. V týdnu jsme například psali o tom, že obchod Zavvi vložil do své nabídky hru, načež ji rychle stáhnul. Nyní na povrch vyplulo několik informací z magazínu Game Informer, který existenci hry potvrzuje. Bude se jmenovat Assassin's Creed 3: Liberation!

Hra by měla vyjít ve stejný den, jako regulérní Assassin's Creed 3 pro velké konzole a PC, tedy na samotném závěru října. Po stránce dějové půjde o trošku jiné putování, které se odehraje v tehdejší pevnosti New Orleans mezi lety 1765-1780. Muže pak vystřídá žena, jelikož hlavní roli bude hrát vražedkyně jménem Aveline, jíž budete ovládat na samotném sklonku války mezi indiány a Francouzi.

Díl by se tak měl odehrávat ve stejném časovém období jako velká hra, přičemž je velice dobře možné, že se budou oba tituly navzájem prolínat a vysvětlovat specifické události. Aveline operuje pod vedením mentora Agatea, což je uprchlý otrok a zároveň vůdce cechu vrahů v New Orleans. Tvůrci zmiňují, že se například podívate i do Mexického zálivu.

Krom vojáků se setkáte i s nebezpečnou faunou, například v podobě krokodýlů a divokých vlků. Příběh se nijak nenapojuje na Desmondovu hlavní linku, přičemž Liberation bude obsahovat i specifický multiplayer vytvořený na míru konzole. Oficiálního odhalení se dočkáme v průběhu konference Ubisoftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama