mrknete-na-multak-resistance-pro-vitu
Novinka Mrkněte na mulťák Resistance pro Vitu

Mrkněte na mulťák Resistance pro Vitu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 4. 2012 12:37 2
Reklama

Studio Nihilistic Software chce chystanou střílečkou Resistance: Burning Skies dokázat, že i na handheldu mohou běžet vynikající multiplayerové FPS. „Při designování této hry bylo naším cílem převést vysokou kvalitu konzolových her na handheld. Díky výkonu PlayStationu Vita se nám povedlo vytvořit mobilní FPS, jaké dosud nemá obdoby,“ potvrdil Reed Monroe, jeden z členů zmíněného vývojářského týmu.

Odbočka série Resistance přinese jak singleplayerovou kampaň, tak online multiplayer, v němž se střetne až osm hráčů na šesti mapách (např. ulice a doky amerických měst) pomocí sítě PlayStation Network. Pařani budou zápolit ve třech různých módech. Deathmatch a team deathmatch tvůrci doplnili ještě třetím módem, který má být originálnější. Odhalen bude ale až příští týden, a tak musíme na podrobnosti počkat.

Hráči budou za své úspěchy získávat zkušenosti, které mohou proměnit v uprgady. Vylepší si tak nejen vlastnosti zbraní, ale rovněž upraví jejich vzhled. Pokud ale hráč zemře, může jeho zbraň získat protivník, což může hratelnost oživit. Čekání na další informace si můžete ukrátit u multiplayerového traileru. Resistance: Burning Skies v Evropě vyjde 30. května exkluzivně pro PS Vita.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama