pokracovani-pataponu-na-spadnuti
Novinka Pokračování Pataponu na spadnutí?

Pokračování Pataponu na spadnutí?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 6. 2010 01:49 1
Reklama

Na japonské homepage konzole PlayStation se objevily další odpočítávací hodiny, tak oblíbený to nástroj propagace pro téměř každou hru v období E3. Ovšem v tomto případě máme detektivní práci v mnohém usnadněnou. Když se totiž pořádně zadíváte na onen obrázek (ideálně by se vám vedle monitoru mělo ještě válet PSP), tak zcela jistě poznáte známé siluety postaviček z roztomilé rytmické záležitosti Patapon.

Redaktoři serveru 1UP navíc spekulují, že řecké písmeno beta na začátku jinak striktně japonského nápisu, které se navíc objevuje i v titulku samotné webové stránky naznačuje, že bychom se mohli dočkat nejenom samotného třetího dílu Pataponu, ale rovněž i online multiplayeru, který by mohl být podroben zátěžové zkoušce právě v podobě betaverze.

V současné chvíli zbývá do konce odpočítávání 78 hodin a nějaké ty drobné, což znamená zhruba 3 a půl dne, než se definitivně dozvíme, co že na nás Sony chystá. Výše zmíněná beta Pataponu by nám však jistě udělala velikou radost. A pokud to nebude ona, tak jistě nepohrdneme ani takovým pátým dílem Metal Gear Solid, nebo šestým Gran Turismem, že...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama