david-jaffe-by-zmenil-design-god-of-war
Novinka David Jaffe by změnil design God of War

David Jaffe by změnil design God of War

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

29. 12. 2009 09:49
Reklama

Možná jste v posledních dnech zaznamenali na Twitteru podezřelou aktivitu. Nebojte, žádné UFO, to se jenom začal zase projevovat jeden z největších kecálků na herní scéně - designér David Jaffe. A tento David Jaffe se mezi tím vším balastem, který za poslední dny vyprodukoval, zmínil mimo jiné i o tom, že pokud by tvořil sérii God of War v roce 2010, pak by na hře spoustu věcí změnil. Více by jí prý připodobnil nejlepší Zeldě, Ocarina of Time pro Nintendo 64.

"Myslím, že kombinace otevřeného světa v Zeldě plus puzzlů a soubojů z GOW by byla docela dost dobrá kombinace. Už spoustě her se tohle povedlo dobře zkombinovat. Neříkám to proto, že bych neměl rád God of War v takové podobě, v jaké jsme ho tehdy udělali. Tu hru miluju, ale v roce 2010 bych ji už zkrátka udělal jinak."

Jen jestli by tahle překombinovanost nebyla spíše na škodu. Přeci jen, God of War je naprosto krystalicky čistá rubačka, v níž se nemusíte starat o nic jiného, než o ostří vašich zbraní. Eventuální žánrový mašup by jí tak paradoxně, ačkoliv kombinace se Zeldou zní skvěle, mohl jen uškodit. Ale to se (možná naštěstí) už nikdy nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama