hideo-kojima-premita-nad-budoucnosti-mgs
Novinka Hideo Kojima přemítá nad budoucnosti MGS

Hideo Kojima přemítá nad budoucnosti MGS

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

14. 10. 2009 08:52
Reklama

Na pozadí toho, že se designér Hideo Kojima rozpovídal o animačním systému v MGS: Peace Walker (věděli jste třeba, že nepřátelé na vás pokaždé zařvou něco jiného, a že animačky půjde v omezené míře ovlivňovat?) jsme se dozvěděli něco nového i o tom, kam vlastně chce celou sérii vést dál.

"Už na Tokyo Game Show jsem zmiňoval, že scénář k Peace Walkerovi je zhruba stejně dlouhý, jako byl scénář ke čtvrtému dílu. Do této hry skutečně dávám vše, co jsem si kdy přál udělat na kapesní konzoli. Některé věci, které pro vás chystáme, dokonce ještě nebyly vůbec oznámeny, ale už teď vám mohu prozradit, že chystáme jednu přelomovou věc, která vás určitě donutí jít a koupit si v cuku letu PSP. V současné době jsou ale hry omezené tím, jaký máte hardware. V blízké budoucnosti však příjde doba, kdy se zkrátka pouze připojíte na nějaký hostitelský počítač s vaším handheldem a budete si moci hrát cokoliv vás jen napadne. S touto technologií bych chtěl rozhodně nějakým způsobem experimentovat. Zatím vám ale neumím odpovědět jaký styl Metal Gear hry by se pro tyto stroje budoucnosti hodil nejvíce."

Asi jste poznali, že Kojima v tomto případě nemluvil o nějakém PlayStationu 4 nebo Xboxu 720, ale spíše o nástupci současné generace PSP. To by mohlo znamenat, že další díl série Metal Gear Solid by mohl vyjít rovněž na handheldech. Že by podobný přesun, jakého se dočkal Gabe Logan v sérii Syphon Filter? Doufejme, že ne...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama