naloz-novinek-pro-psp-aplikace-hry-barvicky
Novinka Nálož novinek pro PSP - aplikace, hry, barvičky

Nálož novinek pro PSP - aplikace, hry, barvičky

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

18. 8. 2009 18:12 1
Reklama

Handheld PSP čeká hodně světlá budoucnost. Chystá se na něj hromada zajímavých her, co nevidět tu budeme mít zbrusu nové PSPgo, které se bude spoléhat na digitální distribuci a navíc jsme se před několika chvílemi na konferenci GamesCom dozvěděli spoustu zajímavých informací, které si teď shrneme v přehledném seznamu. Takže pojďme na to.


- Zatím pouze v Japonsku vyjde další díl v populární švihlé sérii LocoRoco. Bude mít podtitul Midnight Carnival a půjde v něm o to samé, co v předchozích dílech - o zachraňování roztomilých mončičáků z těch nejroztodivnějších míst v těch nejroztodivnějších úrovních, jaké si dovedete představit. Vzhledem k tomu, že se bude jednat o stahovatelnou hru, tak je logické, že den jejího vydání se shoduje s uvedením chystaného PSPgo v Japonsku. O tom, zda se LocoRoco: Midnight Carnival dočkáme i v Evropě nepadlo ani slovo, ale vzhledem k tomu, že předchozí díly zde slavily docela úspěch si troufáme tvrdit, že je to poměrně jasná věc.


- Barvičky! Každý má rád barvičky! A co takhle rovnice PSP + barvičky? Výsledek už určitě všichni znáte (a je hodně barevný). Původní PSP 3000 totiž už brzy půjde do obchodů ve zcela nových barevných variantách. Vaše oko může uhranout například želvovitě zelená, žůžovní růžová a fialkově fialová. Cena se samozřejmě menit nebude, ačkoliv Andrew House, CEO společnosti Sony Europe naznačil, že všechny barevné varianty by mohly být součástí zbrusu nových bundlů.


- Nejen hrami živ je člověk a ne každý má dostatek peněz na to, aby si z Amazonu mohl nechat poslat čtečku Kindle. Už brzy vám ovšem na čtení bude stačit pouhé PSP. Datum uvedení bylo stanoveno na prosinec pro Evropu i USA a kromě klasických e-booků, které si budete moci za drobný peníz stahovat z PlayStation Network bude v den vydání připravena i pořádná porce komixů nejen od Marvel Comics (ačkoliv jen to by nám stačilo ke štěstí).

 

- Už jste někdy zkusili být tzv. "early adopterem?" To je označení pro lidi, kteří si musí nový hardware koupit buď v den vydání nebo maximálně v ten samý týden. Tentokrát by se vám to ovšem mohlo velice vyplatit, protože Sony chystá na začátek října akci, při níž bude rozdávat právě těmto early adopterům nově uvedeného PSPgo závody Gran Turismo PSP zcela zdarma. Vše, co pro získání této gamesky budete muset udělat, je koupit si PSPgo mezi prvním a desátým říjnem tohoto roku a zaregistrovat si ho na PlayStation Network, načež vám voucher na stáhnutí Gran Turismo PSP přijde automaticky do pošty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama