metal-gear-pro-psp-i-s-vyvojem-hlavni-postavy
Novinka Metal Gear pro PSP i s vývojem hlavní postavy

Metal Gear pro PSP i s vývojem hlavní postavy

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

21. 7. 2009 15:11
Reklama

Předchozí díly série Metal Gear Solid moc neumožňovaly si hlavní postavu, tedy Solid Snakea, nějakým způsobem upravovat. Maximálně jste ho oblékli do smokingu a místo pistole mu do ruky dali Fa-Mas, ale pro nějaké důmyslnější úpravy tu jaksi nebylo místo. To by se ovšem mělo změnit s Peace Walkerem, jakýmsi duchovním pátým pokračováním série, kterého Hideo Kojima vyvíjí speciálně pro PSP.

"Snakea si budete moci před každou misí všemožně upravovat a určovat s jakou výbavou půjdete do boje. Například máme předpřipravenou těžkou výstroj, která počítá s přímým útokem, nebo si můžete vybrat několik menších zbraní a pokusit se neslyšně proběhnout kolem stráží. Možností, jak naši hru hrát, bude skutečně spousta. Právě vymýšlení strategie jak přechytračit nepřátele bude jedním z pilířů naší hratelnosti, takže to rozhodně chceme mít naprosto vypilované. A mohu vás trochu navnadit také tím, že chystáme jakýsi systém vývoje postavy, který v žádném předchozím díle nebyl ani trochu naznačen, takže doufáme, že se nám ho povede bezproblémově zakomponovat do Peace Walkera", rozpovídal se Hideo Kojima.

Nečekejte však žádné další propracované japonské RPG s tunami statistik (i když, kdo ví?). Velký malý Hideo měl patrně na mysli hlavně dovednosti speciálního agenta ve smyslu přesnosti, síly a dalších nezbytných schopností, bez nichž byste se na nepřátelském území neobešli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama