vsechny-budouci-psp-hry-od-sony-stahovatelne
Novinka Všechny budoucí PSP hry od Sony stahovatelné

Všechny budoucí PSP hry od Sony stahovatelné

sleepless.

sleepless.

9. 10. 2008 11:21
Reklama

Japonská divize Sony Computer Entertainment v průběhu TGS potvrdila, že všechny následující first-party hry pro handheld PSP budou zároveň vycházet v tradiční UMD podobě i digitálně na PSN. Zákazník tak bude mít hned v den vydání hry na výběr, jestli chce raději držet v ruce krabici a hru mít na fyzickém médiu, nebo mu stačí hra v digitální podobě.

Zatím není jasné, jestli budou obě verze her cenově srovnané, nebo jestli třeba digitální verze bude levnější, ale to zjistíme, až se tato iniciativa natvrdo rozjede. Systém duální distribuce bude v Japonsku spuštěn 15. října současně s vydáním updatu, který majitelům PSP nabídne přímý přístup k PS Storu. Prvním titulem, který bude takto dvojitě vydání je Destroy All Heroes 2. Následovat budou hry: Bleach Soul Carneval, Secret Agent Clark, Patapon 2, LocoRoco 2, Enkaku Sousa, Ape Quest, Gunshot and Diamonds, Resistance: Retribution.

Vše výše popsané se zatím týká pouze Japonska, ale není důvod se domnívat, že v Evropě a Americe Sony něco podobného nenabídne. Vše zcela evidentně záleží na tom, kdy na západě dojde k vydání updatu, který zpřístupňuje PS Store přímo z PSP. Musíme také připomenout, že se distribuce dvěma způsoby týká prozatím jen PSP her přímo od Sony.  Doufejme, že se toho brzy chytí se svými PSP hrami i third-party vývojáři a společnosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama