update-hrajte-psp-resistance-s-ps3-ovladacem
Novinka Update: hrajte PSP Resistance s PS3 ovladačem

Update: hrajte PSP Resistance s PS3 ovladačem

sleepless.

sleepless.

9. 10. 2008 11:38 3
Reklama

Update:  Oficiální informace jsou konečně k dispozici a je zřejmé, že možnost hrát PSP hry přes PS3 ovladač je – alespoň zatím – podporována pouze kombem Resistance 2  (PS3) a Resistance: Retribution (PSP), jak o tom informuje update na PlayStation blogu.

Update: hrajte PSP Resistance s PS3 ovladačem
i Zdroj: Hrej.cz

Způsobem, který je popsán v níže uvedené původní zprávě, bude možné obě hry propojit a následně hrát Resistance: Retribution na PSP s pomocí PS3 ovladače. Zajímavěji však zní popis tzv. Infected módu, který lze v Resistance: Retribution rovněž sepnout pouze po připojení handheldu k PS3 s Resistance 2. V rámci Infected módu, který je možné na PSP hrát do chvíle než handheld vypnete, ochutnáte v roli vojáka Graysona alternativní příběh, který se protíná s událostmi v Resistance 2.

Update: hrajte PSP Resistance s PS3 ovladačem
i Zdroj: Hrej.cz

Grayson bude rovněž nakažen Chimera infekcí, která mu umožní dýchat pod vodou, regenerovat zdraví bez lékárniček a bude mít k dispozici nové zbraně. Právě v Infeceted módu bude navíc možné nasbírat spoustu bonusových informací, které se budou k odemknutí nových zbraní v Resistance: Retribution. Podrobné informace o tom, jak bude propojení obou Resistance her fungovat, a co z toho vytěžíte, najdete na slidech rozházených okolo.

Původní zpráva: Přes rok starý patent Sony, který se zabýval použitím DualShock/SIXAXIS PS3 ovladače pro PSP hry, se za nedlouho dočká své realizace ve skutečnosti. Během TGS totiž vyšlo najevo, že přes utilitu PSP Plus budou moci majitelé PSP hrát vybrané tituly s pomocí DualShock 3 ovladače. Zprávy na tohle téma se zatím trošku rozcházejí, ale prozatím je jisté, že bude PSP Plus zpočátku podporovat pouze PSP střílečka Resistance Retribution. Podle Kotaku však nebude možné jen jednoduše píchnout DualShock 3 do PSP a hrát s použitím dvou analogů a navíc s podporou vibrací.

Údajně bude nutné připojit PSP (pouze pro modely 2000 a 3000) přes AV kabel do TV, dále připojit PSP k PS3 přes USB a pak zapnout PSP Plus přes Resistance 2. Až pak bude možné Resistance Retribution hrát s DualShockem 3, což vypadá dost složitě a upřímně řečeno, tak trošku zbytečně a překomplikovaně. Ale třeba se všechno vyjasní, až budou k dispozici oficiální informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama