god-of-war-film-na-obzoru-reziruje-brett-ratner
Novinka God of War film na obzoru, režíruje Brett Ratner

God of War film na obzoru, režíruje Brett Ratner

sleepless.

sleepless.

1. 10. 2008 09:05 8
Reklama

Režisér filmů Rush Hour 1 – 3, Red Dragon, X-Men: The Last Stand, producent cca 60 epizod Prison Breaku a celkově poměrně známá figura v Hollywoodu, to je Brett Ratner. Nedávno se tento sympaťák zmínil o tom, že by rád dělal filmovou adaptaci Guitar Hero, což mu mezi fanboyi na internetu vyneslo docela solidní reputaci šaška. Srandu si však všichni zúčastnění přestali z Ratnera a jeho plánů dělat ve chvíli, kdy v rozhovoru pro UGO nahlas řekl, že pracuje na filmu God of War (thx Ulrik). Ano, je to videoherní adaptace známé série akčních adventurek od Sony s Kratosem v hlavní roli.

Tato informace zatím nebyla oficiálně potvrzena, ale o fámu se nejedná. Na šok, který Ratnerovo přiznané zapojení do produkce God of War filmu mezi fandy způsobilo, totiž briskně reagoval známý mluvka a producent první God of War hry David Jaffe, který na svém blogu vyhodil tohle video. Vyjadřuje v něm svůj názor na to, že film bude mít pod palcem právě Ratner a přiznává, že on sám producentům v Sony Ratnera už dříve schválil jako vhodného rejžu. Podle jeho vlastních slov totiž God of War série byla od začátku koncipována jako velká videoherní popkornová akce vhodná pro široké masy hráčů, takže nebude mít problém s tím, že tak nějak dopadne i filmové zpracování. Nakonec tedy část té bouře nevole vzal i na sebe, jistě se nyní cítí jako hrdina.

Každopádně, až se ti z vás, které tato informace nepotěšila, proberou z šoku, mohou na celou událost v klidu zapomenout. Však to znáte, než se všecko připraví, pokud se samozřejmě něco v mezičase nepokazí (produkce filmu nedostala od Sony úplně zelenou a čeká se ještě na scénář), než se začne natáčet, tak se filmu dočkáme někdy v roce 2012. Pokud vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama